21 feb Vegetarische Goulash
Vegetarische Goulash (2 personen)?
Een heerlijke maaltijd die je zowel vega als met vis kunt eten.
????
• 3 kleine zoete aardappels
• 1 ui
• 1 aubergine
• 1 rode of gele paprika
• 250 g champignons
• 2 tenen knoflook
• 80 g tomatenpuree
• 1 tuinkruidenbouillonblokje
• 1 tl paprikapoeder
• 1 tl komijnzaad
• 1 tl tijm
• 2 laurierblaadjes
Let’s do this ???
•Schil de zoete aardappel en was de andere groenten. Snijd de aardappel, ui, aubergine, paprika en champignons in grove stukken.
•Verhit een scheut olie in de koekenpan en bak hierin de ui glazig. Pers de knoflook en voeg deze toe. Bak 1 minuut mee.
•Voeg vervolgens de aubergine, paprika en champignons toe en bak 5 minuten mee.
•Doe daarna de tomatenpuree, de tijm, het komijnzaad, het paprikapoeder en een snuf peper en zout bij de groenten en roer goed door.
•Voeg nu de zoete aardappel, het bouillonblokje, 600 ml water toe en het laurierblad toe en laat 45 a 50 minuten pruttelen op laag vuur. Roer regelmatig.
•De goulash is klaar als de saus is ingedikt en de zoete aardappel gaar is. Verwijder het laurierblad en tadaaa: klaar is je zelfgemaakte vega goulash. Geniet ervan!
Ik heb er zelf deze keer pangasiusfilet bij gegeten, ja je leest het goed… vis bij de Goulash!! Ook al vult het zonder ook prima!
Bereiding:???
Doe de pangasiusfilets in een ingevette ovenschaal en doe er wat groene pesto overheen en een paar schijfjes citroen en zet het in een voorverwarmd oven op 180 graden gedurende 12 a 15 minuten!! Enjoy!!
Gewoon Vanda??♀️
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.