Werkwijze

Getting Started

 

Je hebt voor jezelf besloten dat je iets wilt aanpassen aan je lifestyle en je denkt “o jee, wat nu?”

 

Neem contact met me op om kennis te maken. Dit kan bij mij in de praktijk of je kunt telefonisch contact met me opnemen. Tijdens dit gesprek kun je vertellen wat je wensen zijn en welke doelen je wilt behalen. Wil je bijvoorbeeld iets aan je gewicht doen, gezonder eten, meer bewegen of beter in balans komen?

 

Ik zal in dit gesprek aangeven wat ik voor je kan betekenen en wat je van mij kunt verwachten.

 

Bij Gewoon Vanda krijg je persoonlijke begeleiding en coaching om jouw doel te halen.

Intakegesprek

 

Wanneer je de keuze maakt om samen met mij aan je doel te gaan werken, geef ik je na de kennismaking een lijst mee en vraag ik je gedurende 5 dagen een eetdagboek bij te houden. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag!

 

Dit gebruiken we als startpunt voor het Intakegesprek. We bespreken de verbeterpunten en stellen een persoonlijk stappenplan op om mee aan de slag te gaan. Verder doen we een uitgebreide meting (niet verplicht) van gewicht, lengte, tailleomtrek, vet- en spierpercentage en bepalen we je (BMR) rustmetabolisme.

 

Coaching

Samen bespreken we hoe vaak je terug wil komen en hoe we het aan gaan pakken. Ook is het mogelijk om van mij voor een week dagmenu’s te krijgen met lekkere recepten en veel tips voor bij het koken!

 

Ik check regelmatig via de app hoe het met je gaat.. Dat vind ik leuk! En merk dat het soms net dat extra duwtje in de rug is …

 

Hoeveel consulten je nodig hebt is voor iedereen anders en is afhankelijk van je doel(en) en je persoonlijke situatie. Voor de meeste mensen geldt dat ze het meest gebaat zijn bij begeleiding van enkele weken, zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag. Het kan ook zijn dat jij het prettiger vindt om na het eerste of tweede gesprek zelfstandig verder te werken met de informatie en adviezen die je gekregen hebt.

 

You did it

 

Het succes mag gevierd worden. Je hebt hard gewerkt om je doel te behalen en daar mag je heel trots op zijn. Wil je dit geweldige resultaat behouden, dan kan ik je daarmee blijven helpen op een manier die voor jou werkt. Misschien is de “12 x wegen Stempelkaart” iets voor jou! Voorkom de kans op een terugval door 1 jaar lang maandelijks te komen wegen!

 

Want wat is het mooi om trots te blijven op het resultaat dat je hebt bereikt!

Eenmalig voedingsadvies

 

Wil je gewoon weten hoe het met je waardes ervoor staat en advies krijgen over een gebalanceerd eetpatroon en welke voedingsmiddelen je het best kunt kiezen? Ook dat kan! Kies dan voor een 60 minuten durende Eenmalig Voedingsadvies.

 

Indien gewenst is het ook mogelijk om een consult te boeken voor “hoe lees ik etiketten?”, dan duiken we samen de supermarkt in! Super leuk!

 

Of vind je het misschien fijn om een keer samen een sausje of een verse maaltijd te bereiden zonder potjes en pakjes? Ook dat kan in overleg!

 

Heb je andere wensen, vraag vooral naar de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Neem contact met me op.